Oosterse wortelsoep met gegrilde kip

4
30 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1
    - doe de kokosmelk met de bouillontabletten, 750 ml water en de wortelplakjes in een soeppan en breng aan de kook, kook 10 minuten
  • 2
    - schep in een diep bord de kipfilet met de olie, de gemalen komijn, zout en peper om
  • 3
    - verhit een grillpan en rooster de kiprepen in 5 minuten goudbruin en gaar
  • 4
    - neem de soeppan van het vuur en pureer de soep met een staafmixer
  • 5
    - verwarm de soep nog 10 minuten op een laag vuur, rooster ondertussen de shoarmabroodjes
  • 6
    - snij het brood in puntjes en houd warm
  • 7
    - breng de soep verder op smaak met de munt, zout en peper
  • 8
    - verdeel de soep over 4 kommen en schep er de gegrilde kiprepenop
  • 9
    - geef er de warme broodpunten

Oosterse wortelsoep met gegrilde kip is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Gepocheerde scharrelkip
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Provençaalse kip
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Peperkip uit de oven
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gepekelde en gevlinderde kip van de barbecue
45 min Bijgerecht
Bekijk recept

Koolvis met Chinese groenten
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Oosterse kabeljauw met noedels
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Oosterse rijstschotel met makreel
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Oosterse rijstepap onder een karamellaagje
35 min Nagerecht
Bekijk recept