- doe de kokosmelk met de bouillontabletten, 750 ml water en de wortelplakjes in een soeppan en breng aan de kook, kook 10 minuten"},{"@type":"HowToStep","text":"2.
- schep in een diep bord de kipfilet met de olie, de gemalen komijn, zout en peper om"},{"@type":"HowToStep","text":"3.
- verhit een grillpan en rooster de kiprepen in 5 minuten goudbruin en gaar"},{"@type":"HowToStep","text":"4.
- neem de soeppan van het vuur en pureer de soep met een staafmixer"},{"@type":"HowToStep","text":"5.
- verwarm de soep nog 10 minuten op een laag vuur, rooster ondertussen de shoarmabroodjes"},{"@type":"HowToStep","text":"6.
- snij het brood in puntjes en houd warm "},{"@type":"HowToStep","text":"7.
- breng de soep verder op smaak met de munt, zout en peper"},{"@type":"HowToStep","text":"8.
- verdeel de soep over 4 kommen en schep er de gegrilde kiprepenop"},{"@type":"HowToStep","text":"9.
- geef er de warme broodpunten"}],"recipeYield":"4 "}