Zoek
Groene tuinkruidensoep
4
30 min
Solo Open Kitchen
Voorgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
25 g kervel
25 g bieslook
250 g aardappelen
2 uien
150 g prei
150 g selder
2 l blanke fond (6 blokjes bouillon)
75 g boter
tijm,laurier,peterselie (kruidenboeket)
peper en zout
Bereiding
1
1
Snijd de ui, prei en selder en aardappelen in grove stukken.
2
2
Stoof dit alles aan in boter zonder te kleuren.
3
3
Doe er de bieslook en de kervel bij.
4
4
Bevochtig met de bouillon.
5
5
Voeg de samengebonden tijm, peterselie en de laurier toe. (kruidenboeket)
6
6
Laat gedurende 30 minuten lichtjes gaarkoken.
7
7
Verwijder het kruidenboeket en zeef de soep door een roerzeef.
8
8
Breng de soep op smaak met peper en zout en breng weer aan de kook.
9
Eet smakelijk.
Groene tuinkruidensoep is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Tuinkruidensoep
20 min
Bekijk recept
Tuinkruidensoep Met Tomaat
30-60 min -
Voorgerecht
Bekijk recept
Tuinkruidensoep
Bekijk recept
Tuinkruidensoep
Bekijk recept
Velouté van groene asperges
20 min
Bekijk recept
Romige groene aspergesoep
25 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kip in citroensaus met groene couscous
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Garnalenrisotto met groene groente
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept