Roomkaassoep met croutons

2
15 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 U kunt ook roomkaas nemen waar de knoflook en de kruiden al doorzitten. Hak de helft van de knoflookteentjes fijn en vermeng de kruidenroomkaas met de knoflook. Breng de bouillon samen met de roomkaas langzaam aan de kook. Snijd intussen de korstjes van het brood en wrijf het sneetje in met de knoflook. Snijd het sneetje vervolgens in kleine blokjes en bak deze in de hete boter goudbruin. Breng de kaassoep op smaak met peper en zout en klop de soep met de staafmixer op. Schep de soep in warme borden en bestrooi de soep met de croutons en een plukje tuinkers.

Roomkaassoep met croutons is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Knapperige rucolasalade
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Kipsalade met sinaasappel en kerriedressing
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Wittebonenstoof met worst
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lauwwarme paddenstoelensalade
20 min Voorgerecht
Bekijk recept

Roomkaassoep met waterkers
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Roomkaassoep Met Croutons
0-10 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Roomkaassoep Met Waterkers
10-20 min -
Bekijk recept
Roomkaassoep met waterkers
Bekijk recept