Zoek
Tomatensoep met macaronikrulletjes
4
35 min
Solo Open Kitchen
Voorgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
15 tomaten
olijfolie
½ selder
1 prei
4 wortelen
1 blikje tomatenpuree
2 bouillonblokjes (vlees)
60 g macaronikrulletjes
tijm
laurier
Bereiding
1
Verwijder de pel en de pitten van de tomaten en snij ze in vieren.
2
Snijd de selderij, de prei en wortelen in blokjes.
3
Stoof de tomaten aan in wat olijfolie.
4
Voeg de gesneden groenten toe, samen met de tijm en de laurier.
5
Zet het geheel onder water (ongeveer 1 liter water toe voegen) en voeg de tomatenpuree en de bouillonblokjes toe.
6
Doe er na een halfuurtje de macaroni bij. Laat nog 10 minuten verder garen en serveer met Parmezaanse kaas.
7
Eet smakelijk.
Tomatensoep met macaronikrulletjes is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Tomatensoep op z’n Indisch
Bekijk recept
Romige tomatensoep
20 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Gevulde tomatensoep
15 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pittige bonensoep
35 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept