marokkaanse soep

4
80 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 smoor de selderij en de fijngehakte ui in een pan met een beetje water. voeg zodra ze glazig worden het lamsgehakt toe en de koriander,zout peper,kruiden en een beetje water. laat het geheel ongeveer een kwartier koken. voeg hierna de fijngemaakte tomaten toe,samen met de peterselie en de linzen en laat het nog eens 20 min koken op een laag vuur. voeg water toe als dat nodig is. hierna voeg je de rijst toe. als alles weer aan de kook is,nog 2 geklopte eieren toevoegen en als laatste het meel,dat in een kopje aangelengd met wat water. blijf goed roeren zodat er niets aan de bodem van de pan aanbrandt

marokkaanse soep is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Soep van rabarber met rood fruit en vanille-ijs
Nagerecht
Bekijk recept
Sunshine soep
25 min Voorgerecht
Bekijk recept
Soep met pistou
35 min
Bekijk recept
Soep met bier en mosselen
35 min
Bekijk recept

Couscous met koolraap
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Couscoussalade met kip en peterselie
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Marokkaanse lamsspiesjes
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Marokkaanse couscous-falafelschotel
13 min Hoofdgerecht
Bekijk recept