Zoek
Borsjt
8
90 min
Solo Open Kitchen
Voorgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
1 soeplepel citroensap
2 blaadjes laurier
komijnzaad
2 dl zure room
1 soeplepel Solo
2 rode bieten
1.5 l water
2 Knorr Bouillonketeltjes Kip
2 uien
2 teentjes knoflook, gehakt
1 aardappel
dille
peper en zout
Bereiding
1
Pel de uien, snipper ze in grote stukken en stoof ze samen met de knoflook in een ruime pan met de margarine tot alles glazig is.
2
Schil de bieten en de aardappel en verdeel ze in forse stukken.
3
Doe ze bij de gestoofde ui en voeg tegelijkertijd het water en de Knorr Bouillonketeltjes toe.
4
Voeg daarna ook de laurierblaadjes, een snuifje dille, komijnzaad en het citroensap toe.
5
Laat alles gedurende een uur in een gesloten pan stevig pruttelen.
6
Haal, als de biet goed gegaard is, de laurierblaadjes weg en mix de soep glad.
7
Kruid de soep indien nodig bij met peper en zout.
8
Verdeel de soep over warme borden en werk af met een lepel zure room.
Borsjt is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Borsjt met wodkaroom
15 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Borsjt met zure room en dille
25 min
Bekijk recept
Borsjt Met Wodka
30-60 min -
Bekijk recept
Borsjt
30-60 min -
Voorgerecht
Bekijk recept
Borsjt met wodkaroom
15 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Borsjt met zure room en dille
25 min
Bekijk recept
Borsjt Met Wodka
30-60 min -
Bekijk recept
Borsjt
30-60 min -
Voorgerecht
Bekijk recept