Zoek
Oosterse soep van wortelen en kikkererwten
4
15 min
Solo Open Kitchen
Voorgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
400 g kikkererwten uit blik
1 ui
1 soeplepel Solo vloeibaar
1 koffielepel curry
20 g gedroogde rozijnen
600 g wortelen
1 tomaat
1 teentje knoflook
1 klein boeketje verse koriander
1 Knorr Bouillonketeltje Groenten
Bereiding
1
Was de groenten en maak ze schoon. Snij ze daarna in grote stukken.
2
Spoel de kikkererwten onder koud water af en laat ze uitlekken.
3
Bak de groenten in een pot met 1 soeplepel margarine, 3/4 van de kikkererwten, de curry en 1 Knorr Bouillonketeltje Groenten toe.
4
Giet 1 liter water in de pot, breng aan de kook en laat 45 minuten koken.
5
Neem de pot van het vuur en mix de soep (niet te fijn).
6
Dien de soep op in kommen met de rozijnen, de rest van de erwten en de fijngeknipte koriander.
Oosterse soep van wortelen en kikkererwten is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Bloemkoolcurry met ananas-amandelsalsa
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Scampi met hummus en lauwwarme sesamvinaigrette
40 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Bietenhummus
10 min
Snack
Bekijk recept
Kikkererwten-paprikastoofpot
30 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Koolvis met Chinese groenten
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Oosterse kabeljauw met noedels
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Oosterse rijstschotel met makreel
15 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Oosterse rijstepap onder een karamellaagje
35 min
Nagerecht
Bekijk recept