Oosterse soep van wortelen en kikkererwten

4
15 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Was de groenten en maak ze schoon. Snij ze daarna in grote stukken.
  • 2 Spoel de kikkererwten onder koud water af en laat ze uitlekken.
  • 3 Bak de groenten in een pot met 1 soeplepel margarine, 3/4 van de kikkererwten, de curry en 1 Knorr Bouillonketeltje Groenten toe.
  • 4 Giet 1 liter water in de pot, breng aan de kook en laat 45 minuten koken.
  • 5 Neem de pot van het vuur en mix de soep (niet te fijn).
  • 6 Dien de soep op in kommen met de rozijnen, de rest van de erwten en de fijngeknipte koriander.

Oosterse soep van wortelen en kikkererwten is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Bloemkoolcurry met ananas-amandelsalsa
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Scampi met hummus en lauwwarme sesamvinaigrette
40 min Voorgerecht
Bekijk recept
Bietenhummus
10 min Snack
Bekijk recept
Kikkererwten-paprikastoofpot
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Koolvis met Chinese groenten
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Oosterse kabeljauw met noedels
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Oosterse rijstschotel met makreel
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Oosterse rijstepap onder een karamellaagje
35 min Nagerecht
Bekijk recept