kippensoep met gember en kokos

4
20 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 -snij de oesterzwammen in hapklare stukken,snij het citroengras in stukken van 3cm,schil de gember en snij in plakjes halveer het pepertje verwijder de zaadjes snij een handvol basilicum in reepje
  • 2 -snij de kipfillets in plakken en bak ze kort aan in een pan met antibaklaag zonder vetstof
  • 3 -breng de kokosmelk aan de kook met het citroengras de gember en het pepertje,dek af en laat 2min. zachtjes koken
  • 4 -overgiet met kippenbouillon doe er de oesterzwammen en de kip bij
  • 5 -laat 5min. zachtjes koken
  • 6 -breng op smaak met de vissaus verwijder het pepertje,het citroengras en eventueel de gember
  • 7 -verdeel de soep over kommetjes bestrooi met basilicum en besprenkel met limoensap

kippensoep met gember en kokos is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Spitskool uit de wok met rundvlees
30 min-
Bekijk recept
Rijstsouffle met mango
90 min Nagerecht
Bekijk recept
Egyptische om ali
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Indiaase bloemkoolsoep
25 min - Voorgerecht
Bekijk recept

Zoetzure kip uit de braadzak
1 uur- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Thaise tomaten-kippensoep
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Stap-voor-stap kippensoep
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Snelle kippensoep
10 min Voorgerecht
Bekijk recept