Zoek
kippensoep met rijst
8
120 min
Solo Open Kitchen
Voorgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
1 soepkip
peper, zout
1 laurierblad takje tijm
4 - 5 takjes peterselie
1 ui
3 worteltjes
stukje knolselderij
2 preien
3 - 4 eetl rijst
Bereiding
1
Zet de kip op in ongeveer 2 liter koud water en breng aan de kook; schep het schuim eraf.
2
Voeg laurier, tijm,peterselie, zout en een theel peperkorrels toe en laat de soep een uurtje zacht trekken.
3
Schep af en toe het schuim weg.
4
Snijd de ui en de overige groenten in stukjes en doe ze in de pan, evenals de rijst.
5
laat de soep dan nog 45 min koken, tot de kip goed gaar is.
6
Haal de kip eruit,verwijder vel en botjes en snij het vlees in kleine stukjes.
7
Doe die terug in de soep en dien direct op.
8
Lekker met wat stokbrood.
kippensoep met rijst is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Gebakken rijst met ananas
40 min
Bijgerecht
Bekijk recept
Rijst met courgette en mozzarella (baby 12-18 maanden)
30 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Fruitige kerriegehaktballetjes met gele rijst
45 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rijst met ballen
25 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zoetzure kip uit de braadzak
1 uur-
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Thaise tomaten-kippensoep
30 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Stap-voor-stap kippensoep
20 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Snelle kippensoep
10 min
Voorgerecht
Bekijk recept