kippensoep met rijst

8
120 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Zet de kip op in ongeveer 2 liter koud water en breng aan de kook; schep het schuim eraf.
  • 2 Voeg laurier, tijm,peterselie, zout en een theel peperkorrels toe en laat de soep een uurtje zacht trekken.
  • 3 Schep af en toe het schuim weg.
  • 4 Snijd de ui en de overige groenten in stukjes en doe ze in de pan, evenals de rijst.
  • 5 laat de soep dan nog 45 min koken, tot de kip goed gaar is.
  • 6 Haal de kip eruit,verwijder vel en botjes en snij het vlees in kleine stukjes.
  • 7 Doe die terug in de soep en dien direct op.
  • 8 Lekker met wat stokbrood.

kippensoep met rijst is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Gebakken rijst met ananas
40 min Bijgerecht
Bekijk recept
Rijst met courgette en mozzarella (baby 12-18 maanden)
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Fruitige kerriegehaktballetjes met gele rijst
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rijst met ballen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Zoetzure kip uit de braadzak
1 uur- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Thaise tomaten-kippensoep
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Stap-voor-stap kippensoep
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Snelle kippensoep
10 min Voorgerecht
Bekijk recept