Venkelsoep (calorie arm)

4
40 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Maak de venkelknollen schoon. Snijd de stelen eraf en de venkelknollen in stukken.
  • 2 Bewaar het venkelkruid. Maak de uien schoon en snijd ze in stukken.
  • 3 Laat de uien en de venkelknollen even in de boter stoven.
  • 4 Voeg de bouillon toe, breng op smaak met peper, zout en basilicum.
  • 5 Laat de soep gaar worden en mix ze fijn.
  • 6 Voeg de melk toe en versier met het fijngehakte venkelkruid.
  • 7 Eet smakelijk.

Venkelsoep (calorie arm) is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

koolhydraat arm brood eigen
90 min Bijgerecht
Bekijk recept
Basisrecept dressing (calorie-arm)
Bekijk recept
Basisrecept dressing (calorie-arm)
Bekijk recept
Basisrecept dressing (calorie-arm)
Bekijk recept

Venkelsoep
40 min Voorgerecht
Bekijk recept
Verrassende versiertruc: Gepofte mihoen
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Venkelsoep met tomatensalsa
55 min Voorgerecht
Bekijk recept
Bloemkool venkelsoep
Bekijk recept