Zoek
Venkelsoep (calorie arm)
4
40 min
Solo Open Kitchen
Voorgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
3 venkelknollen
2 uien
25 solo
1 l kippenbouillon (bouillonblokjes)
1/2 dl halfvolle melk
basilicum
peper en zout
Bereiding
1
Maak de venkelknollen schoon. Snijd de stelen eraf en de venkelknollen in stukken.
2
Bewaar het venkelkruid. Maak de uien schoon en snijd ze in stukken.
3
Laat de uien en de venkelknollen even in de boter stoven.
4
Voeg de bouillon toe, breng op smaak met peper, zout en basilicum.
5
Laat de soep gaar worden en mix ze fijn.
6
Voeg de melk toe en versier met het fijngehakte venkelkruid.
7
Eet smakelijk.
Venkelsoep (calorie arm) is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
koolhydraat arm brood eigen
90 min
Bijgerecht
Bekijk recept
Basisrecept dressing (calorie-arm)
Bekijk recept
Basisrecept dressing (calorie-arm)
Bekijk recept
Basisrecept dressing (calorie-arm)
Bekijk recept
Venkelsoep
40 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Verrassende versiertruc: Gepofte mihoen
15 min
Bijgerecht
Bekijk recept
Venkelsoep met tomatensalsa
55 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Bloemkool venkelsoep
Bekijk recept