basis visbouillon

4
50 min
Bijgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Spoel de vis af onder stromend water. Leg het in een pan met 1 liter water. Voeg gesneden ui, gebroken laurierblad, peterselie en bladselderij toe. Schenk de wijn erbij en breng op middelhoog vuur aan de kook. Zet het vuur laag en laat alles 45 minuten zachtjes trekken. Zeef de bouillon. Voeg peper en zout naar smaak toe.

basis visbouillon is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Rode poon in visbouillon
20 min-
Bekijk recept
Oosterse kabeljauw met noedels
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mediterrane mosselen
25 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Eenpanspotje van vis met venkel en aardappelen
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Karbonade met romige groente-kaaspasta
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Worst-linzenschotel
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pittige bonensoep
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Thaise tomaten-kippensoep
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept