Zoek
Kaassoep met tomaat
4
15 min
Solo Open Kitchen
Voorgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
1 ajuin
2 dozen (400gr) gepelde tomaten
2 ltr water
4 kippebouillonblokjes
1 kuipje roomkaas
boter
Bereiding
1
Stoof de fijngesnipperde ui in wat boter
2
Voeg het water en de gepelde tomaten toe
3
Laat 10 min koken
4
Voeg de bouillonblokjes toe
5
Doe er de kaas bij (niet meer koken)
6
Mix en kruid eventueel
Kaassoep met tomaat is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Tomaat en courgette uit de oven
30 min
Bijgerecht
Bekijk recept
Lamsboutsalade met tomaat-sojasalsa
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige tomaat-basilicumpasta
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkenshaas met tomaat-appelchutney
20 min-
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Bleekselderij-kaassoep met walnotencrostini
20 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Kaassoep met sherry en koriander
20 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Zwitserse kaassoep
30 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Kaassoep uit Alkmaar
15 min-
Bekijk recept