1 Leg de kippenfilets een kwartiertje in het vriesvak en snijd ze vervolgens in dunne plakjes.
2 Breng de bouillon aan de kook met de selder en de sojasaus.
3 Overgiet de plakjes kipfilet met de sesamolie en roer goed om. De kip wordt dus eerst even gemarineerd in de sesamolie. Door de inwerking van de olie blijft de kip mals en sappig.
4 Verhit de arachideolie in een wokpan en roerbak de gember en de knoflook zonder aan te kleuren, totdat de aroma's vrijkomen;
5 Voeg nu de wortelschijfjes toe en roerbak ongeveer 2 minuten totdat de wortelschijfjes mooi glazig zijn.
6 Voeg de plakjes kipfilet toe en roerbak totdat er geen rauwe stukjes meer te zien zijn;Overgiet alles met de hete bouillon en breng aan de kook,
7 Voeg de paksoi, sojascheuten en shiitake toe en zet het vuur uit. Het is belangrijk om het vuur uit te zetten: de paksoi, sojascheuten en shiitake garen namelijk erg snel en zijn veel smakelijker als ze nog beetgaar zijn.
8 Breng de soep op smaak met peper en een weinig zout, indien nodig. Verdeel ze over kommen of borden en besprenkel met fijngesnipperde lente-uitjes.