Zoek
verse aspergesoep met gerookte kipfilet
4
40 min
Solo Open Kitchen
Bijgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
200 gr gerookte kipfilet
500 gr witte apserges gepeld
1 l kippenbouillon
1 sap van een halve citroen
50 gr boter
50 gr bloem
1 eetl peterselie
Bereiding
1
van de geschilde apserges de kop er af snijden en de rest in kleine stukken doen
2
kook de stukjes(niet de kopjes) beetgaar in de kippenbouilon en pureer ze dan(mixen)
3
halveer de aspergekoppen en kook ze in beetje water met het citroensap in 5 min
4
smelt de boter in een soeppan en roer er de bloem door
5
schenk de aspergebouillon(hetgeen je mixte) erdoor tot je gladde soep hebt
6
laat ze nog eventjes zo'n 5 min doorkokne en breng op smaak met peper en bootmuskaat
7
schep nu de aspergepunten er bij en de in fijne reepjes gesneden kipfilet en de peterselie
8
smakelijk
verse aspergesoep met gerookte kipfilet is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Paprikasoep met kipfilet en bieslookrijst
15 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kipfilet & munt-citroenricotta
10 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kipsalade met sappige mandarijnjes
30 min-
Lunchgerecht
Bekijk recept
Kipfilet in pittige tomatensaus
30 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Krabquiche met verse kruiden
15 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Groenteballetjes met romige tomatensaus
50 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kaasloempiaatjes met verse vijgenmojo
1u20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Verse zalmburgers met citroen en dragon
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept