Zoek
maredsous-soep
8
45 min
Solo Open Kitchen
Voorgerecht
3
sterren op basis van
17
stem(men)
Ingrediënten
1 kg gesneden ajuin (diepvries)
3 blikken (grote) gepelde tomaten
2 potjes maredsous extra crème
2 liter kippenbouillon
Bereiding
1
Doe de gesneden ajuin in een kookpot.
2
Voeg 2 liter kippenbouillon toe.
3
Breng dit alles stilletjes aan de kook.
4
Doe de gepelde tomaten & de maredsous extra crème toe & laat dit verder meekoken.
5
Na een half uurtje zachtjes koken & af en toe roeren, dit extra lang mixen zodat er geen brokjes meer zijn.
6
Naargelang de dikte die je wilt, kan je nog altijd kippenbouillon bijvoegen.
7
Kruid naar smaak met zout & peper.
8
Smakelijk!
maredsous-soep is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Soep van rabarber met rood fruit en vanille-ijs
Nagerecht
Bekijk recept
Sunshine soep
25 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Soep met pistou
35 min
Bekijk recept
Soep met bier en mosselen
35 min
Bekijk recept
maredsous-soep van marijke
15 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Wortel-maredsous soep
30 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Maredsous tomaten soep
35 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Beenham Uit De Oven Met Maredsous Bier
30-60 min -
Bekijk recept