Tourain blanchi

4
60 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snijd het brood in blokjes en kleur de broodkorstjes in de oijfolie, laat ze uitlekken op keukenpapier.
  • 2 Pel en snijd de uien in fijne ringen, snipper deknoflook fijn.
  • 3 Breng de gevogeltebouillon aan de kook.
  • 4 Stoof de uien en de knfolook glazig in het ganzenvet. Bestrooi met de bloem wanneer de uien zacht zijn.
  • 5 Giet de hete bouillon al roerende bij de uien en laat 4 à 5 minuten doorkoken, roer er vervolgens de eiwitten door met een garde en breng de soep op smaak met de azijn, zeezout en peper van de molen.
  • 6 Verdeel de eierdooiers over 4 diepe borden en overgiet, aan tafel, met de soep. Serveer met de broodkorstjes en eventueel met wat fijngesnipperde bieslook.

Tourain blanchi is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Tourain Blanchi
Langer dan 1 uur - Voorgerecht
Bekijk recept

Tourain Blanchi
Langer dan 1 uur - Voorgerecht
Bekijk recept