Zoek
Brodo uit Calabria (bouillon)
4
20 min
Solo Open Kitchen
Voorgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
80 cl kippenbouillon
3 eieren, losgeklopt
4 eetl vers fijn broodkruim
2 eetl fijngesnede bladpeterselie
nootmuskaat
6 eetl parmezaan, fijngeraspt
zout & peper
Bereiding
1
Breng de bouillon aan de kook.
2
Vermeng de eieren met het broodkruim, peterselie, nootmuskaat, kaas, zout en peper naar smaak.
3
Laat steeds druppels van dit mengsel in de kokende bouillon vallen. Laat deze zachtjes koken tot ze komen bovendrijven en serveer.
Brodo uit Calabria (bouillon) is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Rode poon in visbouillon
20 min-
Bekijk recept
Kreeft met gemarineerde venkel, sinaasappel en dille
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Heldere bouillon met cantharellen
20 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Kabeljauw in kruidenkorst en spinazierisotto
35 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tortellini Al Brodo Di Erbe
20-30 min -
Bekijk recept
Pappa Al Pomodoro
30-60 min -
Bekijk recept
Risotto Met Mosselen En Paprika
0-10 min -
Hoofdgerecht
Bekijk recept