Brodo uit Calabria (bouillon)

4
20 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Breng de bouillon aan de kook.
  • 2 Vermeng de eieren met het broodkruim, peterselie, nootmuskaat, kaas, zout en peper naar smaak.
  • 3 Laat steeds druppels van dit mengsel in de kokende bouillon vallen. Laat deze zachtjes koken tot ze komen bovendrijven en serveer.

Brodo uit Calabria (bouillon) is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Rode poon in visbouillon
20 min-
Bekijk recept
Kreeft met gemarineerde venkel, sinaasappel en dille
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Heldere bouillon met cantharellen
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Kabeljauw in kruidenkorst en spinazierisotto
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Tortellini Al Brodo Di Erbe
20-30 min -
Bekijk recept
Pappa Al Pomodoro
30-60 min -
Bekijk recept
Risotto Met Mosselen En Paprika
0-10 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept