Napolitaanse Soffritosoep

60 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snijd al het orgaanvlees in heel kleine stukjes. Smelt de reuzel met de olijfolie in een grote braadpan en bak alles lichtbruin. Voeg de tomatenpulp, de tomatenpuree, chilipepers, zout en peper toe, + eventueel wat water. Stoof 30 minuten, roer af en toe en laat het afkoelen.
  • 2 Neem per persoon een grote lepel koude soffrito, verdun hem met heet bouillon en doe er 1/2 laurierblad bij. Breng aan de kook en laat enkele minuten sudderen. Proef of er zout of peper bij moet.
  • 3 Leg 1 sneetje toast in verwarmde soepborden en schep de soep erop.

Napolitaanse Soffritosoep is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker


Gino D'Acampos Napolitaanse pasta met drie-bonensaus
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pastiera Napoletana (Napolitaanse paastaart)
45 min Gebak
Bekijk recept
Lasagne Napolitana met saucijs
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Penne met Napolitaanse groentesaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept