Kervelsoep

4
45 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Pel de ajuin en snipper fijn. Kuis de prei, selder en wortelen en fijn snijden. Schil de aardappelen en deze in blokjes snijden. Doe alles in de soepkom. Voeg de kippen- en fijne tuinkruidenbouillonblokjes toe. Voeg er nog een 250 ml water aan toe en laat het al een beetje koken zodat de bouillonblokjes oplossen. Voeg er daarna nog een
  • 25 l. water aan toe en laat alles een 20-tal minuutjes goed doorkoken. Voeg er de kervel aan toe en laat nog een 10-tal minuutjes koken. Soep fijn mixen en kruiden met peper en gemberpoeder.

Kervelsoep is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Kervelsoep met gerookte haring
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spinazie-kervelsoep
15 min Voorgerecht
Bekijk recept
Heldere Kervelsoep
20-30 min -
Bekijk recept
Kervelsoep
30-60 min -
Bekijk recept

Kervelsoep met gerookte haring
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spinazie-kervelsoep
15 min Voorgerecht
Bekijk recept
Heldere Kervelsoep
20-30 min -
Bekijk recept
Kervelsoep
30-60 min -
Bekijk recept