Zoek
Jeroen Meus (l'uzine) - Wortel-kokossoep met
4
90 min
Solo Open Kitchen
Voorgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
10 wortelen
3 stengels bleekselder
2 uien
2 teentjes look
250 ml kokosmelk
2 takjes tijm
1 laurierblad
1 el gele of rode currypasta
1 busseltje koriander
1 l water of kippenbouillon
1 el boter
peper
zout
Bereiding
1
Stoof uien, selder, look en wortel aan in boter samen met laurier en tijm.
2
Voeg kokosmelk en currypasta toe.
3
Voeg 1l water of kippenbouillon toe en laat 1 uurtje koken.
4
Mix en zeef alles.
5
Laat nog even inkoken en kruid met peper en zout.
6
Serveer met blaadjes koriander en druppel er enkele druppels kokosmelk in.
Jeroen Meus (l'uzine) - Wortel-kokossoep met is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Caribische gazpacho met Pan Franses
2 uur-
Voorgerecht
Bekijk recept
Slagroomtaart
50 min
Gebak
Bekijk recept
Gevulde duif met peperkoekcrumble en foie-grassaus met aardappelpuree
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gepofte aardappelstamppot
1 uur-
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Jeroen Veldkamps bonbonkoffie
5 min
Bekijk recept
Jeroen Veldkamps frozen Irish coffee
5 min
Bekijk recept
Sticky toffeecake van Jeroen
30 min
Nagerecht
Bekijk recept
Jeroen Velkamps espresso martini
5 min
Bekijk recept