Jeroen Meus (l'uzine) - Wortel-kokossoep met

4
90 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Stoof uien, selder, look en wortel aan in boter samen met laurier en tijm.
  • 2 Voeg kokosmelk en currypasta toe.
  • 3 Voeg 1l water of kippenbouillon toe en laat 1 uurtje koken.
  • 4 Mix en zeef alles.
  • 5 Laat nog even inkoken en kruid met peper en zout.
  • 6 Serveer met blaadjes koriander en druppel er enkele druppels kokosmelk in.

Jeroen Meus (l'uzine) - Wortel-kokossoep met is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Caribische gazpacho met Pan Franses
2 uur- Voorgerecht
Bekijk recept
Slagroomtaart
50 min Gebak
Bekijk recept
Gevulde duif met peperkoekcrumble en foie-grassaus met aardappelpuree
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gepofte aardappelstamppot
1 uur- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Jeroen Veldkamps bonbonkoffie
5 min
Bekijk recept
Jeroen Veldkamps frozen Irish coffee
5 min
Bekijk recept
Sticky toffeecake van Jeroen
30 min Nagerecht
Bekijk recept
Jeroen Velkamps espresso martini
5 min
Bekijk recept