Zoek
Jeroen Meus (l'uzine) - Thaise noedelsoep met
4
60 min
Solo Open Kitchen
Voorgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
500 g kippengehakt
2 eiwitten
1 rode ui fijngesneden
2 el geraspte gember
1 chilipeper ontzaad en fijngesneden
2 teentjes fijngehakte look
1 el verse fijngesneden munt
1 el fijngesneden verse koriander
1/3 daikon in lange julienne
blaadjes munt en koriander
600 ml kippenbouillon
1 stengel citroengras
1 limoenblad
3 el soja
300 g noedels
Bereiding
1
Stamp in de vijzel ui, gember, chilipeper, munt, koriander en look heel fijn samen met een beetje grof zout.
2
Meng kip, eiwit en kruidenmengsel in een kom met je handen zodat alles mooi verdeeld is. Verdeel het mengsel in 16 porties en rol er bolletjes van.
3
Kook kippenbouillon op met citroengrasstengel, limoenblad en soja.
4
Voeg de kippenballetjes toe, zet het vuur lager en laat ze nog 10 minuten zachtjes koken.
5
Voeg de noedels toe. Laat het geheel nog 6 minuten koken. Schik de daikon in soepkommen en giet er de bouillon, noedels en kippenballetjes op.
6
Bestrooi met verse munt en koriander.
Jeroen Meus (l'uzine) - Thaise noedelsoep met is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Caribische gazpacho met Pan Franses
2 uur-
Voorgerecht
Bekijk recept
Slagroomtaart
50 min
Gebak
Bekijk recept
Gevulde duif met peperkoekcrumble en foie-grassaus met aardappelpuree
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gepofte aardappelstamppot
1 uur-
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Jeroen Veldkamps bonbonkoffie
5 min
Bekijk recept
Jeroen Veldkamps frozen Irish coffee
5 min
Bekijk recept
Sticky toffeecake van Jeroen
30 min
Nagerecht
Bekijk recept
Jeroen Velkamps espresso martini
5 min
Bekijk recept