Jeroen Meus (l'uzine) - Thaise noedelsoep met

4
60 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Stamp in de vijzel ui, gember, chilipeper, munt, koriander en look heel fijn samen met een beetje grof zout.
  • 2 Meng kip, eiwit en kruidenmengsel in een kom met je handen zodat alles mooi verdeeld is. Verdeel het mengsel in 16 porties en rol er bolletjes van.
  • 3 Kook kippenbouillon op met citroengrasstengel, limoenblad en soja.
  • 4 Voeg de kippenballetjes toe, zet het vuur lager en laat ze nog 10 minuten zachtjes koken.
  • 5 Voeg de noedels toe. Laat het geheel nog 6 minuten koken. Schik de daikon in soepkommen en giet er de bouillon, noedels en kippenballetjes op.
  • 6 Bestrooi met verse munt en koriander.

Jeroen Meus (l'uzine) - Thaise noedelsoep met is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Caribische gazpacho met Pan Franses
2 uur- Voorgerecht
Bekijk recept
Slagroomtaart
50 min Gebak
Bekijk recept
Gevulde duif met peperkoekcrumble en foie-grassaus met aardappelpuree
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gepofte aardappelstamppot
1 uur- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Jeroen Veldkamps bonbonkoffie
5 min
Bekijk recept
Jeroen Veldkamps frozen Irish coffee
5 min
Bekijk recept
Sticky toffeecake van Jeroen
30 min Nagerecht
Bekijk recept
Jeroen Velkamps espresso martini
5 min
Bekijk recept