Jeroen Meus (l'uzine) - Vissoepje

4
60 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Stoof ui, wortel en selder aan in olijfolie.
  • 2 Voeg look en laurier toe.
  • 3 Voeg tomaten en tomatenpuree toe.
  • 4 Voeg een deel van de peterselie toe.
  • 5 Bevochtig met cognac en rode wijn.
  • 6 Laat 3 min. alcohol uitkoken en bevochtig met fumet en room.
  • 7 Laat op zacht vuurtje 15 min.koken.
  • 8 Mix en zeef.
  • 9 Laat inkoken op zacht vuur.1
  • 0 Kruid af met peper, zout , paprika en cayenne.1
  • 1 Net voor opdienen pocheer je zalm, kabeljauw en gamba in soep.1
  • 2 Versier met rest peterselie en garnalen.

Jeroen Meus (l'uzine) - Vissoepje is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Vissoepje
30 min Voorgerecht
Bekijk recept
Vissoepje uit Dieppe
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Eigen Vissoepje
30-60 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Vissoepje met rouille
0 min
Bekijk recept

Jeroen Veldkamps bonbonkoffie
5 min
Bekijk recept
Jeroen Veldkamps frozen Irish coffee
5 min
Bekijk recept
Sticky toffeecake van Jeroen
30 min Nagerecht
Bekijk recept
Jeroen Velkamps espresso martini
5 min
Bekijk recept