Zoek
PH De perfecte keuken - Aspergebouillon met
4
60 min
Solo Open Kitchen
Voorgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
4 asperges
12 morieljes
look
1 el fijngehakte baslicum
1 tomaat
4 eitjes
2 dl water
1 el PH Groentebouillon
4 schijfjes Coppa
boter
Bereiding
1
Schil de asperges en snijd ze in schijfjes.
2
• Doe ze in een stoomschaaltje samen met de fijngesneden morieljes en de look.
3
• Giet het water eroverheen en voeg de PH Groentebouillon eraan toe.
4
• Stoom dit gedurende 2 minuten op 120° C.
5
• Ontvel en ontpit de tomaat.
6
• Bak de coppa gedurende 20 minuten op 180° C.
7
• Pocheer de eitjes.
8
• Meng de aspergebouillon met de tomaat en de basilicum.
9
• Serveer met het gepocheerd ei en de coppa.
PH De perfecte keuken - Aspergebouillon met is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Caribische gazpacho met Pan Franses
2 uur-
Voorgerecht
Bekijk recept
Slagroomtaart
50 min
Gebak
Bekijk recept
Gevulde duif met peperkoekcrumble en foie-grassaus met aardappelpuree
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gepofte aardappelstamppot
1 uur-
Hoofdgerecht
Bekijk recept
ASPERGES A LA FLAMANDE
25 min
Voorgerecht
Bekijk recept
PH De perfecte keuken - Aardappelrösti met
40 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
PH De perfecte keuken - Aardappel op de grill met
40 min
Bijgerecht
Bekijk recept
PH Lekker thuis - Aardappel in de oven met look
40 min
Bijgerecht
Bekijk recept