PH De perfecte keuken - Aspergecappuccino met

4
60 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 •Schil de asperges, snijd ze fijn en houd de puntjes apart.
  • 2 •Kook alles - behalve de puntjes - in gezouten water gedurende ongeveer 4 minuten.
  • 3 •Giet ze af en bewaar 5 dl kookvocht.
  • 4 •Voeg hier 1 eetlepel groentebouillon aan toe
  • 5 •Mix (liefst in een blender) de asperges ultrafijn met het groentesap, de Alpro soya Cuisine, een beetje olijfolie en citroensap tot een schuimig geheel en breng dit vervolgens op smaak met peper en zout.
  • 6 •Stoom de puntjes gedurende 1 minuut.
  • 7 •Serveer in kopjes met daarbovenop de geklopte room, de garnaaltjes en de aspergepuntjes.
  • 8 •Versier met kervel en bestrooi met een beetje nootmuskaat.

PH De perfecte keuken - Aspergecappuccino met is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Caribische gazpacho met Pan Franses
2 uur- Voorgerecht
Bekijk recept
Slagroomtaart
50 min Gebak
Bekijk recept
Gevulde duif met peperkoekcrumble en foie-grassaus met aardappelpuree
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gepofte aardappelstamppot
1 uur- Hoofdgerecht
Bekijk recept

ASPERGES A LA FLAMANDE
25 min Voorgerecht
Bekijk recept
PH De perfecte keuken - Aardappelrösti met
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
PH De perfecte keuken - Aardappel op de grill met
40 min Bijgerecht
Bekijk recept
PH Lekker thuis - Aardappel in de oven met look
40 min Bijgerecht
Bekijk recept