Zoek
PH De perfecte keuken - Aspergeroomsoep met zalm
4
50 min
Solo Open Kitchen
Voorgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
1 kg asperges
2 aardappelen
1 ui
1 wit van prei
boter
2 l kippenbouillon
3 dl room
300 g verse zalm
geitenkaas
kervel
Bereiding
1
•Schil de asperges en snijd ze zeer fijn. Bewaar de topjes
2
•Stoof de asperges, de aardappelen, de ui en het fijngesneden wit van prei aan in Alpro Soja Bakken & Braden en bevochtig met de kippenbouillon
3
•Laat 30? koken en mix de soep zeer fijn
4
•Voeg er de room en de aspergetopjes aan toe
5
•Snijd de zalm in blokjes en schik in een diep bord
6
•Snijd de kaas in fijneblokjes en leg bij de zalm
7
•Overgiet met de soep en versier met kervel
PH De perfecte keuken - Aspergeroomsoep met zalm is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Zalm broccoli schotel
25 min+ 15 min oventijd -
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lenteschotel met zalm en venkel
30 min -
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zalm met venkelsalade
30 min-
Bekijk recept
Warme salade uit de wok
30 min-
Voorgerecht
Bekijk recept
ASPERGES A LA FLAMANDE
25 min
Voorgerecht
Bekijk recept
PH De perfecte keuken - Aardappelrösti met
40 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
PH De perfecte keuken - Aardappel op de grill met
40 min
Bijgerecht
Bekijk recept
PH Lekker thuis - Aardappel in de oven met look
40 min
Bijgerecht
Bekijk recept