Witloofroomsoep met noordzeegarnalen en tomaat

6
20 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Witloof, prei en sjalotten stoven in wat boter. Bedruppelen met wat citroensap tegen het verkleuren.
  • 2 De visfumet + de saffraan toevoeen, kruiden met peper en zout en cayennepeper en
  • 3 15 minuten laten sudderen.
  • 4 Soep mixen en weer laten koken.
  • 5 De room halfstijfkloppen en doorheen de soep roeren, samen met de blokjes tomaat.
  • 6 Opdienen : een hoopje garnalen in het bord en er de soep over scheppen.

Witloofroomsoep met noordzeegarnalen en tomaat is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Tomaat en courgette uit de oven
30 min Bijgerecht
Bekijk recept
Lamsboutsalade met tomaat-sojasalsa
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige tomaat-basilicumpasta
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkenshaas met tomaat-appelchutney
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Witlofroomsoep met vis en rivierkreeftjes
Bekijk recept
Witloofroomsoep met garnalen
40 min Voorgerecht
Bekijk recept
Witloofroomsoep met oesters
30 min Voorgerecht
Bekijk recept
Witloofroomsoep
25 min Voorgerecht
Bekijk recept