Williams groentensoep

6
30 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Breng in een ruime pan het water met de bouillonblokjes aan de kook. Zorg er voor dat de bouillonblokjes goed zijn opgelost.
  • 2 Strooi wat zout en peper over de beschuitkruimels en meng dit door het gehakt. Draai er kleine gehaktballetjes van.
  • 3 Voeg de gehaktballetjes toe aan de kokende bouillon. Draai het vuur laag en gaar de balletjes in zo'n 5 minuten.
  • 4 Knijp met je handen de vermicelli fijn en voeg die samen met de soepgroenten toe aan de soep, laat het geheel zachtjes koken. De tijd afhankelijk van het soort vermicelli u gebruikt, kijk voor deze kooktijd op de verpakking.
  • 5 Tips:
  • 6 -Voor minder vette soep kan je de gehaktballetjes eerst in een ander pan met water voorkoken voor dat je ze toevoegt aan de soep, de soep levert dan wel aan smaak in.
  • 7 -Laat de soep afkoelen en schep het gestolde vet wat boven komt drijven er vanaf.
  • 8 -De soep is het lekkerst als hij op een koele plaats een nacht gestaan heeft.

Williams groentensoep is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Groene-groentensoep
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Groentensoep met witte kaasblokjes
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Groentensoep met ballen
25 min Voorgerecht
Bekijk recept
Kippen-groentensoep met salsa verde
Bekijk recept

Charlotte met chocolade, peren en rode vruchten
35 min Nagerecht
Bekijk recept
Steak Rossini met Pommes Williams
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hindefilet met peren en veenbessen
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Williams Toast
0-10 min -
Bekijk recept