Romige bloemkoolsoep met gambaspiesjes

8
30 min
Soep
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm 2 eetl olijofolie in een soeppan en bak de gesnipperde ui, bloemkoolroosjes en aardappelblokjes 2 minuten. Voeg 750ml water en de bouillonblokjes toe en breng aan de kook. Kook alles in 15 min. zachtjes gaar. Steek aan elk spiesje 3 gamba's. Roer de paprikapoeder door 1 eetl. olijfolie en bestrijk hier de spiesjes mee.
  • 2 Pureer de soep met een staafmixer tot deze glad en licht gebonden is. Roer de slagroom er door en laat de soep 5-10 min. zachtjes koken. Breng op smaak met zout en peper. Bak de spiesjes in een grillpan op matig vuur tot ze roze zijn.
  • 3 Schep de soep in kleine glaasjes en strooi de peterselie in het midden. Leg de spiesjes op de rand.

Romige bloemkoolsoep met gambaspiesjes is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Pittige gambaspies met salsa verde
30 min- Voorgerecht
Bekijk recept
Gambaspiesjes met dip
15 min Snack
Bekijk recept
Gambaspiesjes met knoflook en rode peper
120 min Voorgerecht
Bekijk recept
Gambaspiesjes Met Mango En Papajadip
Langer dan 2 uur - Voorgerecht
Bekijk recept

Romige rodekool met lekkerbek
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige champignon-pastaschotel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Schelpjes met romige makreel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige groene aspergesoep
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept