Gentse hutsepot

4
180 min
Hoofdgerecht
1 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Laat het stoofvlees in water met wat zout 1 uur zachtjes koken.
  • 2 Voeg de varkenspootjes toe en laat die nog een uur meekoken.
  • 3 Neem het vlees uit de pan en kook in de bouillon de kleingesneden groenten en de in vieren gesneden aardappelen gaar (de ui komt, bestoken met kruidnagelen en laurier, in het midden).
  • 4 Kruid met tijm en versgemalen peper.
  • 5 Snijd het stoofvlees in plakken, haal het vlees van de varkenspootjes en laat dit nog even meewarmen.

Gentse hutsepot is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Gitte's hutsepot
0 min
Bekijk recept
Mama's hutsepot
0 min
Bekijk recept
Hutsepot van mama Anna
0 min
Bekijk recept
Hutsepot van Liliane
0 min
Bekijk recept

Gentse stoverij
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gentse waterzooi
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gentse konijnenbouten
60 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kip met Gentse mosterd
50 min Hoofdgerecht
Bekijk recept