Gekoelde gele paprikasoep

4
140 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm 1 el olijfolie in een pan en fruit de in stukjes gesneden paprika en uitgeperste knoflook heel zachtjes voor 3 min. Voeg de bouillom en 1 el dragon toe en kook de paprika ca. 10 min zachtjes gaar.
  • 2 Pureer de paprikasoep met de staafmixer. Schenk de soep door een zeef in een kom en laat hem afkoelen. Laat de soep in de koelkast in ca. 2 uur door en door koud worden.
  • 3 Verhit de resterende olie in een koekenpan en bak het broomkruim als omscheppend goudbruin. Doe het kruim over in een kommetjes, schep de rest van de dragon erdoor en voeg naar smaak zout en peper toe.
  • 4 Schep de soep in 4 glazen en schep er een lepel broomkruim op.

Gekoelde gele paprikasoep is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Paprikasoep met kipfilet en bieslookrijst
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Paprikasoep met aubergine
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Paprikasoep
Bekijk recept
Romige paprikasoep met tilapia
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Nectarinesmoothie
10 min Snack
Bekijk recept
Gekoelde kokosmelk met meloen
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Gekoelde komkommersoep
15 min Voorgerecht
Bekijk recept
Meloensoep met champagnesabayon
1u10 min Nagerecht
Bekijk recept