Wagamama ramen

2
15 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1
    - Giet de geweekte wakame af, knijp hem zachtjes uit en zet opzij.
  • 2
    - Snijd de tahu in 1 cm dikke plakjes en bak ze in de koekenpan in een beetje hete olie.1 minuut aan elke kant, tot ze lichtgekleurd zijn.
  • 3
    - Kook de noedels in een grote pan met kokend water in 2-3 minuten beetgaar. giet ze af, spoel ze af onder koud stromend water en laat ze uitlekken.
  • 4
    - Verdeel de noedels over 2 kommen met de kamaboko-aka, krabsticks, tahu een half ei, 2 scampi's per persoon en de paksoi.
  • 5
    - Verhit de grill of een grillplaat. kwast de kipfilets licht in met olie, zout en peper ze en rooster ze onder grill of op de grillplaat 4 minuten aan elke kant. Laat ze 5 minuten rusten.
  • 6
    - Breng de kippenbouillon aan de kook.
  • 7
    - Snijd de kipfilets in schuine 1 cm brede reepjes.
  • 8 Schep de kippenbouillon voor het opdienen over de noedels, leg de reepjes kip erop en garneer met de menma, wakame en ringetjes bosui.
  • 9
    - Smakelijk !

Wagamama ramen is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Ramen-noedelsoep met eend, groene asperges en ei
Bekijk recept
Pittige vegetarische ramen in 15 minuten
15 min-
Bekijk recept
Kerststadje in de sneeuw
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Speculaashuisje
60 min -
Bekijk recept