- Snij de ui in fijne ringen."},{"@type":"HowToStep","text":"2.
- Ontpit de paprika's en snij ze in lange fijne reepjes."},{"@type":"HowToStep","text":"3.
- Snij ook het kippewit in lange fijne sliertjes. Verhit de olie in een grote pan en bak de sliertjes kippewit op een laag vuurtje zodat ze goed gebakken zijn, maar niet bruin worden."},{"@type":"HowToStep","text":"4.
- Stoof de groenten gaar in een soepkom en breng op smaak met peper, zout, curry en het paprikapoeder."},{"@type":"HowToStep","text":"5.
- Voeg de bouillon toe en breng aan de kook."},{"@type":"HowToStep","text":"6.
- Los het aardappelzetmeel op in 100 ml koud water en voeg toe."},{"@type":"HowToStep","text":"7.
- Zet de soep op een zacht vuurtje en voeg al roerend de Philadelphia toe."},{"@type":"HowToStep","text":"8.
- Als de soep egaal gekleurd is, is deze klaar."},{"@type":"HowToStep","text":"9.
- Serveer warm en garneer met plukjes koriander en ringetjes lente ui."},{"@type":"HowToStep","text":"10.
- Smakelijk !"}],"recipeYield":"8 "}