- Verwarm de olijfolie in een soepkom en stoof de uien en venkel glazig."},{"@type":"HowToStep","text":"2.
- Schil de sinaasappel met een dunschiller en doe de reepjes bij de ui en de venkel."},{"@type":"HowToStep","text":"3.
- Schil de bieten, snij ze in stukjes en doe ze bij in de pot."},{"@type":"HowToStep","text":"4.
- Voeg de bouillon en het kruidentuiltje toe."},{"@type":"HowToStep","text":"5.
- Breng alles aan de kook en laat 15 min. zachtjes koken."},{"@type":"HowToStep","text":"6.
- verwijder het kruidentuiltje en de sinaasappelschillen."},{"@type":"HowToStep","text":"7.
- Voeg 100 g ricotta en het sap van de sinaasappel toe en mix de soep."},{"@type":"HowToStep","text":"8.
- Schenk de soep warm uit en werk af met overige ricotta en wat venkel groen."},{"@type":"HowToStep","text":"9.
- Smakelijk !"}],"recipeYield":"4 "}