Garbure Comme moi je le fais

6
60 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snij de salami en casselerrib in niet te kleine blokjes.
  • 2 Snipper de ui grof, snij de winterwortel en aardappelen in blokjes.
  • 3 De prei in ringen en de champignons in vier.
  • 4 Haal de sperziebonen af en halveer ze.
  • 5 Verhit de olie in een grote soeppan en bak het spek uit.
  • 6 Laat vervolgens de casselerrib, de salami, de ui, de geperste knoflook, de wortel, de aardappel, de champignons, de kruiden en de sperzieboontjes kort meefruiten.
  • 7 Blus af met de wijn, vul aan met het water en verkruimel er de bouillontabletten bij.
  • 8 Schep goed om, breng vervolgens aan de kook, en draai dan het vuur laag.
  • 9 Laat ongeveer 20 minuten stoven.1
  • 0 Voeg de witte bonen, de tomatenblokjes, de erwtjes, de kool, de verse tomaat en de prei toe.1
  • 1 Laat alles nogmaals 10 a 15 minuten stoven.1
  • 2 Eet smakelijk.

Garbure Comme moi je le fais is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker


Garbure
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Garbure
Langer dan 1 uur - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Potage Garbure A L'Oignon
20-30 min -
Bekijk recept
Garbure
Langer dan 1 uur - Hoofdgerecht
Bekijk recept