Ossenstaartsoep

4
180 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Ossenstaart aanbraden in boter. Daarna in ringen gesneden uien mee laten bakken. Als alles lekker suddert kan de tomatenpuree erdoor met de bouillon blokken en de kruiden. Dan water erbij tot alles is ondergedompeld en 2,5 uur op een kleine pit laten stoven. Tot slot de fijngesneden wortel en knolselderij toevoegen en nog een half uurtje meekoken. De ossenstaart stukken eruit halen en afpluizen (ontdoen van vet en beentjes) en de magere stukjes vlees in de bouillon terugdoen.

Ossenstaartsoep is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Rode-wijnsoep met groenten en gehakt
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pittige ossenstaartsoep met paddenstoelen
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Oosterse ossenstaartsoep
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Goedgevulde ossenstaartsoep
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Rode-wijnsoep met groenten en gehakt
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pittige ossenstaartsoep met paddenstoelen
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Oosterse ossenstaartsoep
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Goedgevulde ossenstaartsoep
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept