capuccino van groene asperges

4
30 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 schil 500GR groene asperges en snij ze in stukjes. Kook ze in 20 minuten gaar in 4DL kippenbouillon. Hou 8 aspergepunten apart, mix de rest met de bouillon.
  • 2 Klop 1DL room lobbig. Roer de helft ervan door de soep. Breng ze op smaak met worcestershiresaus, peper en zout.
  • 3 Breng de soep weer tot tegen de kook aan en zet er nog even de mixer is, tot ze een beetje gaat schuimen. Verdeel ze over de kopjes;
  • 4 Werk af met de rest van de room, de aspergepunten, een rivierkreeftje of garnaaltjes. Bestrooi met geroosterde amandelschilfers;

capuccino van groene asperges is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Velouté van groene asperges
20 min
Bekijk recept
Gegrilde asperges met pecorino
Bekijk recept
Farfalle met groene asperges en chips van ham
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Quiche met groene asperges
70 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Capuccino van paddestoelen
30 min- Voorgerecht
Bekijk recept
Capuccino Met Honing En Likeur
0-10 min -
Bekijk recept
Taartvulling Cappuccino
0-10 min -
Bekijk recept
Koffiespecialiteiten
0-10 min - Voorgerecht
Bekijk recept