1 Schil de komkommer en snijd hem in kleine stukken.
2 Snijd ook de tomaat, de selder en de groene appel in kleine stukken. Doe alles samen met de komkommer in de blender en mix fijn. Dit kan eventueel ook in een maatbeker met een staafmixer.
3 Zeef de gazpacho door een puntzeef, zodat je een romige, gladde soep krijgt.
4 Snipper de munt fijn en voeg hem toe aan de soep. Kruid af met peper en zout en zet de gazpacho een uurtje in de koelkast.
5 Verhit een antikleefpan en voeg er een eetlepel Solo vloeibaar aan toe. Doe er het krabbenvlees bij, samen met de gehakte koriander en de eetlepel mascarpone. Stoof kort en laat even afkoelen (mag eventueel nog lauw zijn bij het serveren).
6 Rooster het toastbrood en snijd het in kleine rechthoekjes.
7 Beleg de toastjes met de krabsla en presenteer ze op een bordje. Serveer de goed gekoelde gazpacho erbij in een verrine of borrelglaasje.