SOEP PAPRIKASOEP MET EEKHOORNTJESBROOD

4
40 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 SNIJ ALLE INGREDIENTEN FIJN . WEEK HET EEKHOORNTJESBROOD EEN HALF UUR IN HEET WATER GIET ZE AF EN BEHOUD HET VOCHT EN LAAT BEZINKEN . HOU 1 DL OPZIJ EN SNIJ DE PADDESTOELEN IN FIJNE STUKJES . STOOF DE FIJNGESNIPPERDE GEMBER , SJALOT , EN KNOFLOOK GLAZIG . VOEG DE PAPRIKA EN GOURGETTE SAMEN MET DE TOMATENPUREE EN BOUILLONBLOKJE TOE . OVERGIET MET 1 LITER WATER EN HET OVERGEHOUDEN WEEKWATER . LAAT 20 MINUTEN KOKEN EN MIX DAARNA DE SOEP HEEL FIJN . VOEG DE MELK EN EEKHOORNTJESBROOD TOE . WARM HET GEHEEL OP EN BRENG OP SMAAK MET SOJASAUS EN CAYENNEPEPER .

SOEP PAPRIKASOEP MET EEKHOORNTJESBROOD is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Velouté van champignons uit de Gascogne streek
35 min
Bekijk recept
Eekhoorntjesbrood
2 uur- Bijgerecht
Bekijk recept
Bordje van rauwe ham, vijgen en gesnipperd witlof
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Tournedos met paddenstoelensaus
Bekijk recept

Soep van rabarber met rood fruit en vanille-ijs
Nagerecht
Bekijk recept
Sunshine soep
25 min Voorgerecht
Bekijk recept
Soep met pistou
35 min
Bekijk recept
Soep met bier en mosselen
35 min
Bekijk recept