- Doe de kip in een pan, prik de kruidnagel in de ui en leg eveneens in de pan."},{"@type":"HowToStep","text":"2.
- Doe er de rest van de groenten ongesneden bij en zet onder water."},{"@type":"HowToStep","text":"3.
- Het kruidentuiltje erbij en ong. 45 min. laten sudderen."},{"@type":"HowToStep","text":"4. Groenten voor garnituur in julienne snijden 4 wortelen, 2 preiwitten, ev. 1/2 venkel)"},{"@type":"HowToStep","text":"5.
- Haal de kip uit de pan en zeef het kookvocht. Breng opnieuw aan de kook, doe er de "},{"@type":"HowToStep","text":"6. groentenjulienne bij. Room toe voegen."},{"@type":"HowToStep","text":"7.
- Snijd de kip in stukken en doe ook die opnieuw in de pan om goed door de warmen."},{"@type":"HowToStep","text":"8.
- Breng op smaak met peper en zout."},{"@type":"HowToStep","text":"9. Schenk in diepe borden en versier met enkele pluksels kervel."},{"@type":"HowToStep","text":"10. Lekker met in solo gebakken aardappelen of boerenbrood."}],"recipeYield":"4 "}