Komkommergazpacho met dobbelsteentjes van rode

4
30 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Schil de komkommer en snij in brunoise(blokjes)evenals de ui.
  • 2 Voeg de fond en look toe en mix (of in blender). Voeg de broodkruim toe en mix verder.
  • 3 Werk de gazpacho op met de olijfolie en kruid af met peper en zout.
  • 4 Voeg de in blokjes gesneden paprika toe (kort in olijfolie gebakken).
  • 5 Maak een toast van schuin gesneden (en met olijfolie ingestreken) stokbrood . Beleg met de in stukjes gesneden paling en lente-ui.
  • 6 Serveer de toast bovenop het glaasje gazpacho!
  • 7 Lekker met een "jerez" (sherry)

Komkommergazpacho met dobbelsteentjes van rode is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Rode poon in visbouillon
20 min-
Bekijk recept
Pasta met rode zalm
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rode uien met tijm
Bekijk recept
Rode bonensmurrie
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Komkommergazpacho
120 min Voorgerecht
Bekijk recept