Zoek
Komkommergazpacho met dobbelsteentjes van rode
4
30 min
Solo Open Kitchen
Voorgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
1 komkommer
200 gr gerookte paling
1 gepelde rode paprika
1 dl fijne olijfolie
1 l gevogeltefond
2 sneden vers wit broodkruim
1 wit sotkbrood
1 bosje lente-ui
1 teentje look
Bereiding
1
Schil de komkommer en snij in brunoise(blokjes)evenals de ui.
2
Voeg de fond en look toe en mix (of in blender). Voeg de broodkruim toe en mix verder.
3
Werk de gazpacho op met de olijfolie en kruid af met peper en zout.
4
Voeg de in blokjes gesneden paprika toe (kort in olijfolie gebakken).
5
Maak een toast van schuin gesneden (en met olijfolie ingestreken) stokbrood . Beleg met de in stukjes gesneden paling en lente-ui.
6
Serveer de toast bovenop het glaasje gazpacho!
7
Lekker met een "jerez" (sherry)
Komkommergazpacho met dobbelsteentjes van rode is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Rode poon in visbouillon
20 min-
Bekijk recept
Pasta met rode zalm
15 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rode uien met tijm
Bekijk recept
Rode bonensmurrie
15 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Komkommergazpacho
120 min
Voorgerecht
Bekijk recept