Toscaanse groentensoep

4
25 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Pel en snipper de ajuin. Snijd de tomaten in blokjes. Laat de bonen uitlekken. Snijd de salami in blokjes.
  • 2 Warm de margarine op en bak hierin de ajuin aan gedurende ongeveer 2 minuten. Bak daarna de boerenkool nog eens 2 minuten mee.
  • 3 Voeg 1 liter water en de Bouillonketeltjes, de tomaten en de bonen bij de boerenkool en ajuin in de pan en laat het gerecht 10 minuten pruttelen. Bak intussen de salami aan in een kookpan.
  • 4 Roer de pesto en de salami door de soep en serveer deze meteen. Garneer de croutons over de soep
  • 5 Bron: Knorr.be

Toscaanse groentensoep is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Groene-groentensoep
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Groentensoep met witte kaasblokjes
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Groentensoep met ballen
25 min Voorgerecht
Bekijk recept
Kippen-groentensoep met salsa verde
Bekijk recept

Geroosterde Italiaanse worstjes en groenten
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Toscaanse aardappelpartjes met spruitjes en vinken
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pittige gnocchi-linzenschotel met worst
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lenterisotto met carré
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept