Mosselsoepje

4
45 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Mosselen bereiden met de opgegeven benodigdheden.
  • 2 De mosselen uit de schelp halen (enkele overhouden voor garnituur). Mosselvocht zeven.
  • 3 Groenten voor soep in brunoise snijden, aanstoven in olijfolie.
  • 4 Blussen met mosselvocht en visbouillon.
  • 5 Saffraan toevoegen . Laten doorkoken tot de groenten beetgaar zijn. Op smaak brengen.
  • 6 Over warme borden verdelen , mosseltjes toevoegen en versieren met mosselen in schelp en bieslook.

Mosselsoepje is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Mosselsoepje met kokosmelk
60 min Voorgerecht
Bekijk recept
Oosters mosselsoepje
25 min Voorgerecht
Bekijk recept
Mosselsoepje geparfumeerd met saffraan
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Mosselsoepje met safraan en broccoli
20 min Voorgerecht
Bekijk recept

Mosselsoepje met kokosmelk
60 min Voorgerecht
Bekijk recept
Oosters mosselsoepje
25 min Voorgerecht
Bekijk recept
Mosselsoepje geparfumeerd met saffraan
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Mosselsoepje met safraan en broccoli
20 min Voorgerecht
Bekijk recept