Zoek
Mosselsoepje
4
45 min
Solo Open Kitchen
Voorgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
Mosselen
1 kg Mosselen
1 Ui
2 takjes Selder
100 ml Witte Wijn
Tijm
Peper
Peterseliestengels
SOEP
2 takjes Bleekselder
1 Ui
2 Wortelen
1 Prei
1 l Visbouillon
Olijfolie
Pezo
Saffraan
Bieslook
Bereiding
1
Mosselen bereiden met de opgegeven benodigdheden.
2
De mosselen uit de schelp halen (enkele overhouden voor garnituur). Mosselvocht zeven.
3
Groenten voor soep in brunoise snijden, aanstoven in olijfolie.
4
Blussen met mosselvocht en visbouillon.
5
Saffraan toevoegen . Laten doorkoken tot de groenten beetgaar zijn. Op smaak brengen.
6
Over warme borden verdelen , mosseltjes toevoegen en versieren met mosselen in schelp en bieslook.
Mosselsoepje is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Mosselsoepje met kokosmelk
60 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Oosters mosselsoepje
25 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Mosselsoepje geparfumeerd met saffraan
20 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Mosselsoepje met safraan en broccoli
20 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Mosselsoepje met kokosmelk
60 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Oosters mosselsoepje
25 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Mosselsoepje geparfumeerd met saffraan
20 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Mosselsoepje met safraan en broccoli
20 min
Voorgerecht
Bekijk recept