Zoek
schorsenerensoep
4
45 min
Solo Open Kitchen
Voorgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
800 gr Schorseneren
2 grote aardappelen
2 uien
1 kruidnagel
2 l kippebouillon
200 gr gerookte spekblokjes
1 rookworst
400 gr kippegekakt balletjes
50 gr solo
2 el gehakte peterselie
muskaatnoot
peper en zout
Bereiding
1
1 Pel en snij de uien in 2 en prik op een stuk ervan de kruidnagel.
2
2 Schil de aardappelen en de schorseneren, en snijd ze in stukken.
3
3 Doe de uien kleuren in de boter, voeg er de aardappelen, de schorseneren en de bouillon aan toe en laat 30 min garen.
4
4 Schep de ui met de kruidnagel uit de pot, haal er de kruidnagel uit en voeg de ui terug aan de soep toe.
5
5 Mix de soep en breng op smaak met peper, zout en muskaatnoot.
6
6 Voeg dan de in kleine blokjes gesneden rookworst, de rauwe spekreepjes en de kippeballetjes bij de soep.
7
7 Doe de peterselie er bij en roer dit alles eens goed door.
8
8 Laat de soep nog een kleine 2 minuten doorkoken en dien ze heet op.
9
Smakelijk
schorsenerensoep is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Schorsenerensoep met tuinkers
40 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Champignon-schorsenerensoep met tijm
90 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Schorsenerensoep Met Kruidenkaas
Langer dan 1 uur -
Bekijk recept
Schorsenerensoep
Bekijk recept
Schorsenerensoep met tuinkers
40 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Champignon-schorsenerensoep met tijm
90 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Schorsenerensoep Met Kruidenkaas
Langer dan 1 uur -
Bekijk recept
Schorsenerensoep
Bekijk recept