schorsenerensoep

4
45 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 1 Pel en snij de uien in 2 en prik op een stuk ervan de kruidnagel.
  • 2 2 Schil de aardappelen en de schorseneren, en snijd ze in stukken.
  • 3 3 Doe de uien kleuren in de boter, voeg er de aardappelen, de schorseneren en de bouillon aan toe en laat 30 min garen.
  • 4 4 Schep de ui met de kruidnagel uit de pot, haal er de kruidnagel uit en voeg de ui terug aan de soep toe.
  • 5 5 Mix de soep en breng op smaak met peper, zout en muskaatnoot.
  • 6 6 Voeg dan de in kleine blokjes gesneden rookworst, de rauwe spekreepjes en de kippeballetjes bij de soep.
  • 7 7 Doe de peterselie er bij en roer dit alles eens goed door.
  • 8 8 Laat de soep nog een kleine 2 minuten doorkoken en dien ze heet op.
  • 9 Smakelijk

schorsenerensoep is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Schorsenerensoep met tuinkers
40 min Voorgerecht
Bekijk recept
Champignon-schorsenerensoep met tijm
90 min Voorgerecht
Bekijk recept
Schorsenerensoep Met Kruidenkaas
Langer dan 1 uur -
Bekijk recept
Schorsenerensoep
Bekijk recept

Schorsenerensoep met tuinkers
40 min Voorgerecht
Bekijk recept
Champignon-schorsenerensoep met tijm
90 min Voorgerecht
Bekijk recept
Schorsenerensoep Met Kruidenkaas
Langer dan 1 uur -
Bekijk recept
Schorsenerensoep
Bekijk recept