SOEP BISQUE VAN GRIJZE GARNALEN

4
40 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 PEL 200 GR VAN DE GARNALEN. SNIPPER DE UI EN LOOK . FRUIT ZE GLAZIG IN OLIJFOLIE , DOE TOMATENPUREE ,PETERSELIE , TIJM , LAURIER BIJ EN LAAT EVEN STOVEN . DOE ER PASTIS , SAFFRAAN , CAYENNEPEPER EN DE RESTANTEN VAN DE GEPELDE EN DE REST VAN DE 400 GR ONGEPELDE GARNALEN BIJ . SCHENK ER EEN GEUTJE WATER OVER , DEK EN LAAT 20 MIN ZACHTJES GAREN . MIX DE SOEP EN DOE ZE DOOR EEN ZEEF . WARM ZE WEER OP EN BIND INDIEN NODIG WAT OP , DOE ER DE ROOM BIJ EN GARNEER MET GEPELDE GARNALEN EN NOG EEN PLUKJE PETERSELIE .

SOEP BISQUE VAN GRIJZE GARNALEN is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Nasi met garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ananascurry met garnalen
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Curry met groene kool en garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chinese lasagne met gehakt en garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Soep van rabarber met rood fruit en vanille-ijs
Nagerecht
Bekijk recept
Sunshine soep
25 min Voorgerecht
Bekijk recept
Soep met pistou
35 min
Bekijk recept
Soep met bier en mosselen
35 min
Bekijk recept