Ijsbergslasoep

8
60 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 de sjalotten en het wit vd prei in groffe stukken snijden.
  • 2 de margarine laten smelten, en de sjalotten en prei glazig laten worden.
  • 3 de sla in groffe stukken snijden en even opbakken, als alles mals is het water erbij doen en de groentenboullionblokjes
  • 4 ong een uurtje laten pruttelen op een zacht vuurtje
  • 5 dan kan je de soep mixen, room erbij
  • 6 indien nodig bijkruiden met peper en zout
  • 7 schep de soep in een bord doe er in het midden een lepeltje zure room en voor de niet vegetariërs wat garnaaltjes

Ijsbergslasoep is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

IJsbergslasoep met Hollandse garnalen
20 min-
Bekijk recept
ijsbergslasoep
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Pompoensoep
20-30 min -
Bekijk recept

IJsbergslasoep met Hollandse garnalen
20 min-
Bekijk recept
ijsbergslasoep
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Pompoensoep
20-30 min -
Bekijk recept