Mosterdsoep met gerookte zalm & witloof

4
60 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snijd sjalot en witloof in reepjes en stoof ze aan in de bak- en braadmargarine, blus met azijn en voeg fumet , mosterd en room toe, laat goed opkoken tot de soep lichtjes gebonden is.
  • 2 Snijd de zalm in reepjes.
  • 3 Serveer de soep, overstrooi met de zalm in reepjes en versier met platte peterselie.

Mosterdsoep met gerookte zalm & witloof is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Salade met raclettekaas, walnoten en spekjes
15 min Voorgerecht
Bekijk recept
Salade van luzerne en witloof
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kip met witloof op Brabantse wijze
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kipcurry met witloof
Hoofdgerecht
Bekijk recept

Mosterdsoep
25 min Voorgerecht
Bekijk recept
Mosterdsoep
25 min Voorgerecht
Bekijk recept
Maaltijdmosterdsoep met kaastoast
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mosterdsoep met asperges en ham
10 min Voorgerecht
Bekijk recept