Zoek
Gazpacho met komkommer en garnaal
10
10 min
Solo Open Kitchen
Soep
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
1/2 liter zelfgemaakte gazpacho (zie ander recept)
10 rauwe garnalen
1 theelepel viskruiden
2 eetlepels olie
10 cm stukje komkommer
10 amuseglaasjes
10 lepeltjes
Bereiding
1
Snijd dunne juliënne-reepjes van de komkommer (gebruik hiervoor evt. een rasp of keukenmachine).
2
Marineer de garnalen (minimaal 30 minuten) in een mengel van de olie en de kruidenmix.
3
Doe in elk glaasje ca. 10 reepjes komkommer. Schenk hierop de gazpacho.
4
Bak de garnalen in ongeveer 3 minuten in een droge koekenpan totdat de mooi roze van kleur zijn. Keer ze tussentijds om.
5
Laat de garnalen iets afkoelen op twee velletjes keukenpapier en hang ze daarna op de rand van de glaasjes.
Gazpacho met komkommer en garnaal is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Gefrituurde gamba's met aardappelchips
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gebakken garnalen met limoendressing
15 min
Snack
Bekijk recept
Aperitiefsnoepjes met grijze garnalen
20 min
Snack
Bekijk recept
Krokante gamba met currydip
25 min-
Bekijk recept
Gazpacho
5 min
Bekijk recept
Caribische gazpacho met Pan Franses
2 uur-
Voorgerecht
Bekijk recept
Gazpacho van witte chocolade en kokosnoot, frambozensorbet
20 min
Nagerecht
Bekijk recept
Gazpacho met witte kaas
10 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept