1 Maak de knolselderij, de ui en de bleeksederij schoon en snij deze in gelijke tukken. Doe in een hoge soeppan met een klontje boter. Zet dit een paar minuten aan en blus af met witte saffraanwijn en voeg de bouillon toe. Laat dit zachtjes koken tot de groenten gaar zijn en pureer met de staafmixer. Roer de creme frache erdoor. Maak af op smaak met peper en zout. Crouton: Snij niet te vers brood in blokjes. Leg die op een bakplaat en druppel er olie overheen. Haal met de hand het brood door elkaar en zet ze in de oven op 180C. Hussel na 3 minuten nogmaals door en zet terug in de oven tot de crouton goudbruin is. Afmaken: Breng de soep op smaak met peper en zout , voeg ook de truffelolie toe. Doe de soep in een maatbeker en schuim op met een staafmixer. Schenk de soep in de soepkommen en zorg dat iedere soepkom een beetje schuim heeft. Strooi de gehakte kruiden erover serveer de crouton in een apart schaaltje.