Provencaalse tomaten-rijstsoep

4
50 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1
    Voorbereiding
    swijze:
  • 2 Verhit 3 eetlepels olijfolie in een grote soeppan. Voeg de ui, wortel, selderij, oregano, knoflook en geraspte sinaasappelschil toe. Dek de pan af en laat de groenten gedurende 15 minuten zachtjes sudderen. Voeg de gesneden tomaten, tomatenpuree, suiker, peper, zout, saffraan en rode pepervlokken toe en roer de ingrediënten goed door. Laat deze ingrediënten gedurende 20 minuten onafgedekt sudderen.
  • 3 Gebruik de staafmixer om de soep tot een fijn mengsel te maken. Voeg de rijst toe aan de soep en laat de soep vervolgens gedurende 15 minuten sudderen. Serveer de soep heet.

Provencaalse tomaten-rijstsoep is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Sushisoep
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zoete rijstsoep met amandelen met amandelen
30 min-
Bekijk recept
Rijstsoep Met Aardappelen, Prei En Spek
30-60 min -
Bekijk recept
Rijstsoep Met Langoest En Asperges
30-60 min -
Bekijk recept

Olijfolie met Provencaalse aromas
Bekijk recept
Provençaalse velouté met mosselen
35 min
Bekijk recept
Provençaalse ratatouille
Bijgerecht
Bekijk recept
Provençaalse pasta met tonijn en tomaat
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept