Zoek
Woksoep
4
20 min
Solo Open Kitchen
Hoofdgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
3 eetlepels (zonnebloem)olie
2 tenen knoflook, in plakjes
1 1/2 eetlepel milde kerriepoeder
250 gram kipfilet, in plakjes
400 gram Chinese roerbakgroente
1 1/2 liter kippenbouillon (van 3 bouillontabletten)
250 gram eiermie
2 eetlepels verse koriander of platte peterselie, fijngehakt
Bereiding
1
Verwarm de olie in een wok e bak de knoflook en kerriepoeder tot het lekker gaat ruiken.
2
Schep de kip erdoor en roerbak in 2-3 minuten lichtbruin. Voeg de groenten te en roerbak alles nog 1 minuut.
3
Schenk de bouillon erbij en breng de soep al rorende aan de kook. Leg de eiermie erin en laat de soep nog 4 minuten op laag vuur koken.
4
Schep de kerriesoep met kip in 4 kommen en strooi de koriander erover.
Woksoep is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Thaise woksoep met kip en paksoi
12 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Woksoep met andijvie, mihoen en shii-take
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
oosterse woksoep
30 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
THAISE WOKSOEP MET KIP EN PAKSOI
10-20 min -
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Thaise woksoep met kip en paksoi
12 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Woksoep met andijvie, mihoen en shii-take
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
oosterse woksoep
30 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
THAISE WOKSOEP MET KIP EN PAKSOI
10-20 min -
Hoofdgerecht
Bekijk recept